Це найщасливіші моменти – Зеленський розповів, чи часто йому вдається бачитись із дітьми

Глава держави Володимир Зеленський розповів, як часто йому вдається бачитися із дітьми – 19-річною Олександрою та 11-річним Кирилом. Президент назвав час із дочкою та сином найщасливішими моментами.

Володимир Зеленський

Фото – file.liga.net

Український лідер в інтерв’ю американському виданню The New York Times зізнався, що через роботу він дуже рідко зустрічається з дітьми, проте коли з’являється можливість поговорити з ними – це велика радість для президента, інформує «НБН».

За словами Зеленського, він хоче бути залученим у життя дочки та сина, намагається бути в курсі їхніх справ, цікавиться навчанням. Глава держави розповів, що 11-річний Кирило почав у школі вивчати іспанську мову.

Президент України зазначив, що спілкування з дітьми його заряджає, дає енергію. Гарант додав, що зустрічі із сином та дочкою – це найщасливіші моменти, в які він може розслабитися.

Раніше під час спілкування із представниками ЗМІ Зеленський відповів, чи штовхає Захід Київ до переговорів із Російською Федерацією. Також український лідер розповів, що думає стосовно перемир’я із державою-терористом на період проведення Олімпійських ігор.

Exit mobile version