Зеленський прокоментував заяви Путіна щодо «готовності» до переговорів

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував заяви кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо «готовності» до переговорів з Україною. Президент вважає, що диктатори не брешуть лише коли мовчать.

Володимир Зеленський

Фото – rbc.ua

У понеділок, 27 травня, під час спільної пресконференції з головою іспанського уряду Педро Санчесом український лідер висловився щодо заяв Путіна про «готовність» до переговорів з Україною, інформує «НБН».

За словами глави держави, кремлівський диктатор багато говорить нібито про переговорний процес. Однак різні народи мали справу з подібними диктаторами, які не брешуть лише тоді, коли мовчать. Президент наголосив, що треба дивитися на реальні вчинки таких авторитарних правителів.

Також гарант нагадав, що Україна останніми тижнями захищається від чергового наступу путінських військ, у зв’язку з чим Києву разом із союзниками потрібно активізувати спільну роботу для примусу держави-терориста до миру.

Президент повідомив, що сьогодні Україна та Іспанія підписали двосторонню угоду про безпеку. Також Мадрид на цей рік надає Києву 1 мільярд євро військової допомоги та ще 5 мільярдів через Європейський фонд миру до 2027 року.

Раніше керівник МЗС Дмитро Кулеба пояснив, що стоїть за заявами про «готовність» глави Кремля зупинити війну.

Exit mobile version