Зеленський відреагував на нічний удар російських окупантів по Україні

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував атаку російських окупантів ракетами та дронами-камікадзе на Україну в ніч на середу, 12 червня, оцінивши роботу сил протиповітряної оборони.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер у своєму Telegram-каналі повідомив, що в країні продовжується ліквідація наслідків чергових нічних обстрілів російських окупаційних сил. Зеленський зазначив, що ЗС РФ завдали комбінованого удару, використавши ракети та дрони-камікадзе, інформує «НБН».

Глава держави заявив про знищення 5 ракет та понад 20 «Шахедів» завдяки ефективній роботі сил ППО. На думку президента, такий результат ліквідації ворожих повітряних цілей може стати щоденним досягненням захисників, якщо вони матимуть достатню кількість засобів для відбиття ударів армії Путіна.

Гарант подякував партнерам, які розуміють, що нашу ППО необхідно посилити та працюють разом із Києвом, щоб у Сил оборони з’явилося більше можливостей для порятунку життів українців. Також Зеленський подякував усім військовим, які захищають небо над країною.

Нагадаємо, глава держави розповів, що домінування ЗС РФ у повітряному просторі – це найбільша стратегічна перевага ворога у війні.

Exit mobile version