В ОПУ прокоментували візит Путіна до КНДР, вказавши на небезпеку через договір Москви та Пхеньяну

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк висловився щодо візиту російського диктатора Володимира Путіна до Північної Кореї. Чиновник вказав на небезпеку через договір Москви та Пхеньяну.

Кім Чен Ин та Володимир Путін

Фото – ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/POOL/AFP

Представник Офісу Зеленського на своїй сторінці в соцмережі Х прокоментував візит беззмінного лідера росіян до КНДР, під час якого він підписав договір із Кім Чен Ином, інформує «НБН».

Чиновник заявив, що підписання угоди про стратегічне військове партнерство між Москвою та Пхеньяном нахабно обнуляє весь пакет міжнародних рішень і санкцій, який наклали на КНДР.

Радник голови ОПУ зазначив, що підписаний диктаторами документ – це демонстративний пакт Москви та Пхеньяну про руйнування глобальних правил та організацію масових вбивств. Цей договір, як пояснив Подоляк, свідчить про те, що інструменти заборони більше не працюють для агресивних країн.

Радник Єрмака дорікнув ООН та іншим міжнародним організаціям за «оглушливо гучне» мовчання, адже їхнім обов’язком є ​​здійснення контролю за виконанням обмежень.

Раніше щодо візиту кремлівського диктатора до КНДР висловився глава Міноборони Великої Британії.

Exit mobile version