Глава Міноборони Британії прокоментував візит Путіна до Північної Кореї

Глава Міністерства оборони Великої Британії Грант Шаппс прокоментував візит Володимира Путіна до Північної Кореї. За його словами, поїздку кремлівського диктатора у КНДР треба сприймати як попередження.

Кім Чен Ин та Володимир Путін

Фото – rbc.ru

Керівник британського оборонного відомства на своїй сторінці в соцмережі Х прокоментував прибуття незмінного російського лідера до Пхеньяна, показавши відповідні кадри.

Шаппс закликав сприймати «дивні» сцени з візиту кремлівського диктатора до КНДР як попередження, інформує «НБН».

За словами глави Міноборони Сполученого Королівства, нова вісь тиранії працює над тим, щоб підірвати свободи західних країн. Чиновник відповів, що стримати це допоможе зміцнення збройних сил держав.

Зазначимо, що глава Кремля їхав з аеропорту в лімузині з Кім Чен Ином вулицями столиці Північної Кореї, де будинки були прикрашені гігантськими прапорами країни-агресора та портретами російського диктатора.

Після Путін прибув на розкішну церемонію на головній площі Пхеньяну, заповнену тисячами глядачів у футболках із кольорами прапорів РФ та КНДР.

Нагадаємо, що напередодні візиту до КНДР кремлівський диктатор написав статтю для північнокорейського видання, де розхвалив дружню до РФ країну. Також лідер росіян скаржився на США, які нібито затягують війну в Україні, та «противників», які дозволили ЗСУ бити їхньою зброєю по території держави-терориста.

Exit mobile version