Зеленський відреагував на видачу МКС ордерів на арешт Шойгу та Герасимова

Міжнародний кримінальний суд ухвалив рішення щодо видачі ордерів на арешт колишнього керівника МО РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу військ країни-агресора Валерія Герасимова. Глава держави Володимир Зеленський відреагував на відповідну новину.

Володимир Зеленський

Фото – rbc.ua

Лідер українців привітав рішення МКС щодо видачі ордерів на арешт топ-чиновників російського військового керівництва, інформує «НБН».

Соратників Путіна звинувачують у злочинах проти цивільного населення в нашій країні під час ударів окупантів по об’єктах критичної інфраструктури. Гарант зазначив, що ці атаки загарбників ракетами та безпілотниками продовжуються, внаслідок цього терору гинуть українці і країна зазнає шкоди.

Президент наголосив, що кожен, хто причетний до планування цих обстрілів, повинен знати, що він не втече від правосуддя і українці побачать їх за ґратами.

Нагадаємо, що у травні кремлівський диктатор Володимир Путін звільнив Шойгу з посади голови МО РФ, призначивши на цей пост Андрія Білоусова. ЗМІ дізналися, чому лідер росіян прибрав генерала із оборонного відомства.

Exit mobile version