В ОПУ відповіли на «мирні пропозиції» радників Трампа щодо завершення війни в Україні

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк висловився про «мирний план» радників 45-го президента США Дональда Трампа щодо завершення розв'язаної РФ війни в нашій країні, нагадавши про Формулу миру Володимира Зеленського.

Михайло Подоляк

Фото – afp.com

Представник Офісу Зеленського у коментарі агентству Reuters заявив, що війна в Україні не може завершитися без притягнення РФ до відповідальності, тому будь-який план закінчення бойових дій має базуватися на міжнародному праві, інформує «НБН».

За словами чиновника, було б дивно припинити повномасштабну війну на нинішніх лініях фронту, оскільки країна-агресор порушила міжнародне право та перебуває на території України.

Радник голови ОПУ нагадав, що у представленій українським лідером Володимиром Зеленським Формулі миру чітко прописано розуміння, як і чим мають завершитись бойові дії для досягнення справедливого миру.

Політик назвав абсурдними ультиматуми кремлівського диктатора Володимира Путіна для припинення вогню, зазначивши, що план російського лідера абсолютно безглуздий.

Раніше ЗМІ розповіли про «мирні пропозиції» радників Трампа щодо України.

Exit mobile version