Ми маємо успішно пройти шлях в Європу – Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Конституції

У п'ятницю, 28 червня, глава держави Володимир Зеленський звернувся до громадян з нагоди Дня Конституції України. Президент зазначив, що наша країна проходить нелегкі випробування, проте вона має успішно пройти шлях в Європу.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У відеозверненні гарант нагадав, що перше слово у Конституції та серцях громадян – це «Україна», і наш народ захищає свою батьківщину та її право на гідне європейське майбутнє, інформує «НБН».

За словами глави держави, наша країна зараз перебуває на шляху до Європи, у всіх сенсах цього слова. Зеленський наголосив, що Україна має дійти, має успішно подолати цю непросту дорогу.

Президент зазначив, що цей тернистий шлях нашої країни почався задовго до того, як вона здобула незалежність. Не одне покоління боролося за самостійну та європейську Україну, і сьогодні кожен житель нашої країни проходить такі самі випробування.

Лідер українців вважає, що російське вторгнення показало, наскільки сильним у нашому народі є прагнення до свободи, незалежності та цінностей європейської цивілізації. Тому жителі нашої країни з перших хвилин нападу окупантів стали на її захист, довівши, що для них батьківщина дійсно на першому місці.

Зеленський додав, що щодня українці доводять відданість захисту своєї країни – герої на передовій та ті, хто змінив своє життя задля цього.

Раніше гарант відреагував на видачу МКС ордерів на арешт Шойгу та Герасимова.

Exit mobile version