Кулеба назвав ключові рішення, які стануть «величезною інвестицією» у зміну тенденцій на фронті

Керівник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба назвав два ключові рішення, які стануть «величезною інвестицією» у зміну ситуації на фронті на користь Сил оборони України.

Дмитро Кулеба

Фото – pravda.com.ua

Глава зовнішньополітичного відомства заявив, що ЗСУ можуть переломити ситуацію на полі бою, проте зробити це дуже складно, оскільки має бути прийнята низка рішень. Деякі з них залежать від України, деякі – від її союзників, інформує «НБН» з посиланням на LRT.

За словами дипломата, він виділяє два ключові рішення, які дозволять захисникам суттєво змінити ситуацію на фронті, одне з них – ліквідація бомбардувальників армії Путіна у повітрі та на аеродромах. Завдяки такому кроку Сили оборони усунуть загрозу ударів авіабомбами й їх позиції на фронті зміцняться, що завадить ворогові просуватися вперед.

Друге головне рішення – збільшити постачання боєприпасів для ЗСУ. Захисникам потрібна достатня кількість снарядів, щоб протистояти КАБам, бити по колонах та підрозділах армії Путіна. Керівник МЗС вважає, що відповідні кроки стануть «величезною інвестицією» у зміну тенденцій на полі бою.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський розповів, що потрібно для нового наступу Сил оборони.

Exit mobile version