Зеленський попередив про наслідки виходу США із НАТО

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що якщо США вийдуть із Організації Північноатлантичного договору, світ через російську агресію втратить багато країн, які розраховують на Штати та НАТО.

Володимир Зеленський

Фото – rbc.ua

Лідер українців, відповідаючи на запитання після свого виступу в Інституті Рональда Рейгана у Вашингтоні, попередив про наслідки виходу США із Північноатлантичного Альянсу. Зеленський заявив, що за такого сценарію світ втратить дуже багато країн, інформує «НБН».

Відповідаючи на запитання, чи боїться він повернення Дональда Трампа до Білого дому, президент зазначив, що він не знає, хто очолить Штати, однак він сподівається, що вони ніколи не покинуть НАТО.

За словами президента, інакше через російську агресію світ втратить невеликі країни, які розраховують на Америку та військово-політичний блок – Польщу, Балтійські держави та інші, які чутливо ставляться до цієї теми.

Глава держави висловив сподівання на те, що у разі повернення Трампа у президентське крісло політика Вашингтона щодо України не зміниться.

Також під час інтерв’ю український лідер назвав необхідну Силам оборони кількість F-16 та висловився щодо постачання комплексів Patriot.

Exit mobile version