Путін намагається подати ідею повної капітуляції України як розумну передумову для мирних переговорів – ISW

У вашингтонському Інституті вивчення війни заявили, що кремлівський диктатор Володимир Путін не зацікавлений у сумлінних переговорах на будь-яких умовах, окрім своїх. Глава Кремля хоче лише капітуляції сусідньої держави.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що лідер росіян намагається висувати ідею повної капітуляції сусідньої країни як розумної передумови для мирних переговорів, інформує «НБН».

Американські експерти звернули увагу на те, що Москва намагається підірвати зусилля Києва, спрямовані на отримання підтримки інших держав щодо переговорних позицій, які ґрунтуються на міжнародному праві.

Умови для діалогу, які висуває Путін, є рівнозначними капітуляції України, проте Кремль постійно стверджує, що Київ відмовляється від «розумних» вимог, щоб виставити його безрозсудною стороною.

Також аналітики зазначили, що цей ультиматум диктатора дозволяє РФ продовжувати свою широкомасштабну та цілеспрямовану кампанію етнічних чисток на ТОТ. Для відновлення територіальної цілісності України Силам оборони необхідно деокупувати ці території.

Експерти додали, що якщо Київ прийме будь-які умови, окрім звільнення захоплених регіонів, це стане непрямим схваленням незаконної окупації понад 5 мільйонів громадян України.

Раніше Портніков пояснив, чому глава Кремля заговорив про переговори на основі «стамбульських домовленостей».

Exit mobile version