Зеленський назвав умову, за якої він залишить посаду глави України

Український лідер Володимир Зеленський висловився щодо ймовірного часу його відставки з посади глави держави. Гарант назвав умову, за якої він звільнить президентське крісло.

Володимир Зеленський

Фото – Handout / REUTERS

Лідер українців в інтерв’ю ВВС повідомив, що він допускає можливість своєї відставки. Видання нагадало, що Володимир Зеленський очолює Україну з 2019 року, інформує «НБН».

ЗМІ зазначає, що цього року в Україні мали відбутися президентські вибори, проте Конституція виключає проведення голосування в країні під час воєнного стану.

За словами глави держави, він не виключає можливості звільнення з посади президента, проте лише після завершення війни з Російською Федерацією.

Нагадаємо, що нещодавно українські журналісти заявили, що на Банковій обговорюють звільнення радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, а також прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. На пресконференції 15 липня, відповідаючи на запитання представників ЗМІ, Зеленський висловився щодо можливого звільнення глави уряду та перестановок у Кабінеті міністрів.

Exit mobile version