Веніславський пояснив, чому зараз проблематично говорити щодо можливості демобілізації в Україні

Член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки депутат Федір Веніславський назвав причини, через які питання проведення демобілізації в країні зараз дуже складно обговорювати.

Федір Веніславський

Фото – rbc.ua

Під час брифінгу у вівторок, 6 серпня, Веніславський висловився щодо проведення демобілізації в Україні, пояснивши, чому зараз важко говорити про цю тему, інформує «НБН».

За словами нардепа, відповідне питання болюче, по-перше, через складну ситуацію на полі бою, по-друге, через наміри Росії збільшити потенціал своїх збройних сил.

Чиновник розповів, що на засіданні Комітету розвідувальні спільноти надали інформацію щодо планів Кремля збільшити чисельність армії Путіна в нашій країні ще на кілька десятків і навіть сотні тисяч загарбників. З огляду на відповідні цілі Москви говорити про демобілізацію важко.

Раніше пояснював відстрочку з ухваленням законопроєкту про демобілізацію голова Комітету Ради з нацбезпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич. Також нардеп висловився щодо підготовки відповідного документа.

Exit mobile version