В ОПУ розкрили подробиці телефонної розмови Трампа із Зеленським

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів подробиці нещодавньої телефонної розмови глави держави з кандидатом у президента США Дональдом Трампом. Чиновник не бачить загроз для підтримки нашої країни Вашингтоном у разі перемоги республіканця.

Дональд Трамп і Володимир Зеленський

Фото – 24tv.ua

Глава Офісу Зеленського в інтерв’ю «Європейській правді» розповів деякі подробиці нещодавньої телефонної розмови президента із колишнім американським лідером. За його словами, Трамп запевнив, що поважає нашу країну і закликав Зеленського не реагувати на чутки про нібито його готовність піти на поступки главі Кремля, інформує «НБН».

Керівник ОПУ запевнив, що республіканець із «великою увагою» слухав пояснення українського лідера про те, що відбувається у нашій країні. Кандидат у президенти США розуміє, що це за війна і готовий підтримувати Київ.

Як пише видання Politexpert, у четвер, 8 серпня, 45-й американський президент підтвердив, що він візьме участь у трьох великих дебатах, які заплановані на 4, 10 та 25 вересня. Перший захід транслюватиме телеканал Fox, другий – NBC та третій – ABC.

Зараз Трамп очікує на відповідь від кандидата від демократів Камали Гарріс, сподіваючись, що вона погодиться взяти участь у публічних дискусіях.

Нагадаємо, днями республіканець знову пообіцяв після повернення до Білого дому домогтися «переговорів про мир» від Києва та Москви.

Exit mobile version