Трамп знову пообіцяв домогтися «переговорів про мир» від Путіна та Зеленського після повернення до Білого дому

45-й президент США, республіканець Дональд Трамп знову пообіцяв у разі повернення до Білого дому домогтися «переговорів про мир» від кремлівського диктатора Володимира Путіна та лідера українців Володимира Зеленського.

Дональд Трамп

Фото – Ross D. Franklin/Associated Press

Екслідер американців у ході спілкування зі стрімером Едіном Россом на майданчику Kick вкотре пообіцяв посадити російського диктатора та українського лідера за стіл переговорів у разі повернення до Білого дому, інформує «НБН».

За словами політика, щойно він переможе у президентських перегонах, то насамперед зв’яжеться з лідером росіян та главою України. Республіканець заявив, що він «добре знає» керівників держав і нібито доб’ється того, щоб вони розпочали «переговори про мир».

Раніше британське видання Financial Times заявило, що 45-й американський президент, якщо знову очолить країну, може наполягати на нейтральному статусі України, як того вимагає Москва. Проте колишній держсекретар США Майк Помпео вважає, що Трамп продовжить політику свого попередника і надаватиме максимальну підтримку Києву.

Exit mobile version