Зеленський назвав кількість військових злочинів, скоєних російськими загарбниками в Україні

Глава держави Володимир Зеленський розкрив, скільки військових злочинів скоїли російські загарбники у нашій країні. Український лідер розраховує, що на кожен із них буде винесений судовий вирок.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У середу, 11 вересня, у ході виступу на конференції United for Justice, присвяченій ударам по цивільній інфраструктурі України, глава держави заявив, що російські «визволителі» в нашій країні наразі скоїли щонайменше 137 000 військових злочинів, інформує «НБН».

За словами президента, ця цифра означає, що вироків, винесених судом російським загарбникам, має бути не менше. Український лідер нагадав про теракт у Оленівці, масові вбивства у Бучі та Маріуполі, а також про знущання окупантів над жителями села Ягідне у Чернігівській області.

Гарант переконаний, що немає країни, де б не чули про злочини російських загарбників проти українців. Зеленський наголосив, що за все, що ворог зробив на нашій землі, він відповідатиме.

Нагадаємо, президент прокоментував намір влади Бразилії запросити на саміт G20 кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Exit mobile version