Зеленський розповів про очікування від зустрічі з Трампом

Глава держави Володимир Зеленський наступного тижня відвідає США, де візьме участь у Генеральній асамблеї ОНН, зустрінеться з американським лідером Джо Байденом, а також із кандидатами у президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом. Гарант розповів про очікування від переговорів із республіканцем.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер під час спільної пресконференції з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн висловився щодо можливої зустрічі з 45-м президентом США. Зеленський розповів про очікування цих переговорів, повідомляє «НБН» з посиланням на видання «РБК-Україна».

За словами глави держави, він сподівається, що зустріч із колишнім главою Америки відбудеться, оскільки йому хотілося б зрозуміти позицію республіканця стосовно закінчення війни у ​​нашій країні.

Зазначимо, що наступного тижня гарант прибуде до США для участі у Генеральній асамблеї ООН. Також у ході візиту Зеленський представить главі держави Джо Байдену план перемоги України. З документом також ознайомлять Трампа та Гарріс, які боротимуться за президентське крісло.

Нагадаємо, як повідомила Урсула фон дер Ляйєн, Європейська комісія надасть Україні кредит на 35 мільярдів євро. Зеленський розповів, на що Київ витрачатиме ці кошти.

Exit mobile version