Зеленський заявив, що план перемоги України буде доступний усім країнам, зокрема Росії

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що план перемоги України буде доступний усім країнам. Зокрема, з ним має ознайомитись Російська Федерація, крім того, представників Москви очікують на наступному Глобальному саміті миру.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

На зустрічі із представниками ЗМІ глава держави нагадав, що Київ готовий бачити представників країни-агресора на другому Глобальному саміті миру, оскільки всі союзники України хочуть присутності РФ на конференції.

За його словами, Москва має бути на заході, оскільки закінчення війни не може бути без жодної із сторін, інформує «НБН» із посиланням на «РБК-Україна».

Гарант повідомив, що керівництво країни активно працює над планом перемоги, три пункти з яких уже готові, а всі пропозиції Києва будуть представлені на початку листопада.

Зеленський вважає, що Кремль повинен бачити план перемоги, який передбачає швидкі та конкретні кроки союзників Києва, щоб була зрозуміла його реакція на конкретні пропозиції, що посилюють Україну. При цьому президент переконаний, що сьогодні країна-агресор хоче просто продовжувати війну.

Раніше український лідер розповів про очікування від зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, яка може відбутися наступного тижня.

Exit mobile version