Трамп із глузуванням прокоментував приїзд Зеленського до США і знову заговорив про свій «мирний план»

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп із глузуванням прокоментував приїзд українського лідера Володимира Зеленського до Штатів і знову заговорив про свій «мирний план».

Дональд Трамп

Фото – nytimes.com

Колишній лідер американців у ході мітингу у Пенсильванії прокоментував приїзд Зеленського до США. У цей час гарант мав зустрітися із Джо Байденом та віце-президентом Камалою Гарріс, щоб представити план перемоги України.

Республіканець назвав представника Києва «найкращим продавцем в історії», додавши, що щоразу після відвідування Штатів він їде додому із 60 мільярдами доларів, інформує «НБН» із посиланням на агентство Bloomberg.

За словами політика, український президент хотів би, щоб на виборах здобула перемогу кандидат від демократів Камала Гарріс. Трамп заявив, що якщо він повернеться до Білого дому, то насамперед зателефонує Зеленському та Путіну, повідомивши їм, що вони мають укласти угоду.

Зазначимо, що політична група підприємця та мільярдера Ілона Маска розширює свою кампанію щодо підтримки республіканця у ключових штатах США. Видання Politexpert повідомляє, що цей суперкомітет уже витратив на переобрання Трампа 63 мільйони доларів.

Як повідомлялося, Зеленський у ході візиту до Америки може зустрітися із 45-м президентом США. Раніше на спільній пресконференції з Урсулою фон дер Ляйєн лідер українців розповів про очікування від переговорів з ексглавою Білого дому.

Exit mobile version