Путін звинувачує ФСБ у втраті Курської області, Бортніков має єдиний шанс уникнути звільнення – ЦПД

Голова Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко розповів, що диктатор Володимир Путін звинувачує ФСБ у втраті прикордонної області та вимагає від керівника спецслужби відвоювати регіон.

Сергій Шойгу, Володимир Путін та Олександр Бортніков

Фото – Ivan Sekretarev / AP

Керівник ЦПД у своєму Telegram-каналі пише, що російський диктатор наказав начальнику ФСБ Олександру Бортнікову виправляти власні помилки та відвоювати прикордонний регіон. Коваленко пояснив, що заступник голови МО РФ Олексій Дюмін не виконав завдання щодо повернення контролю над областю до жовтня, інформує «НБН».

За його словами, зараз значну роль у боях у прикордонній області з боку країни-агресора відіграє саме ФСБ. У Кремлі вважають, що спецслужба винна у провалі оборони в регіоні та втраті частини його територій.

Глава ЦПД зазначив, що диктатор вимагає від ФСБ зазнавати головних втрат у боях і це єдиний шанс начальника спецслужби уникнути звільнення. Водночас ЗСУ продовжують успішно діяти у прикордонному регіоні країни-агресора.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що глава держави Володимир Зеленський включив у план перемоги України продовження операції у прикордонні Росії.

Exit mobile version