В ОПУ повідомили, що деякі деталі плану перемоги України приховають від громадськості

Радник керівника Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що план перемоги України представлять громадськості, однак деякі його деталі будуть приховані.

Андрій Єрмак

Фото – president.gov.ua

Керівник Офісу Зеленського в ефірі національного телемарафону повідомив, що українців ознайомлять із планом перемоги, ініційованим главою держави після презентації західним партнерам, інформує «НБН».

За словами чиновника, незважаючи на те, що документ буде представлений громадськості, деякі його положення залишаться в секреті. Київ не розкриватиме якихось деталей плану перемоги, щоб не ворог не отримав відповідної інформації.

Глава ОПУ пояснив, що деякі етапи мають «чутливий характер», тож якісь деталі документа закриють, щоб у майбутньому побачити реалізацію плану перемоги на території країни-агресора.

Єрмак висловив сподівання на те, що українці сприймуть таке рішення Києва з розумінням, зазначивши, що громадяни дуже розумні і часто розуміють ситуацію краще за політиків.

Нагадаємо, минулого тижня Зеленський у ході візиту до США представив план перемоги України американському лідеру Джо Байдену. Держсекретар Ентоні Блінкен заявив, що Вашингтон розгляне пропозиції Києва та запропонує йому додаткові дії.

Exit mobile version