В ОПУ прокоментували публікації ЗМІ щодо ще одного плану Зеленського на час війни

Радник керівника Офісу Зеленського Михайло Подоляк прокоментував публікації ЗМІ щодо ще одного плану президента на час війни.

Михайло Подоляк

Фото – afp.com

Представник ОПУ пояснив, що план перемоги України, раніше представлений президентом, спрямований на партнерів. У відповідному документі міститься інформація про те, які види зброї потрібні нашій країні та які вона не може виробляти самостійно.

Про це пише «НБН» із посиланням на «РБК-Україна».

Подоляк пояснив, що мета плану перемоги – не дати повернутися союзникам до політичної безвольності та переконати їх припинити вірити в ілюзію, що із Кремлем можна про щось домовитися.

Радник голови Офісу Зеленського зазначив, що на шляху до перемоги у війні, крім допомоги Заходу, є і друга складова – мобілізація нашої країни та її внутрішня робота.

Чиновник додав, що у зв’язку з цим глава держави хоче отримати пояснення, що мають робити органи влади, як має працювати українська економіка під час війни, з урахуванням, що бойові дії не закінчаться, тощо.

Нагадаємо, видання «BBC News Україна», посилаючись на джерела у владі, заявило, що глава держави хоче підготувати ще один план для країни на час боротьби із російськими окупантами. Відповідний документ мають представити громадськості до кінця року.

Раніше глава ОПУ Андрій Єрмак розповів про очікування Офісу Зеленського від партнерів щодо плану перемоги України.

Exit mobile version