Зеленський повідомив втрати РФ у війні, розповівши про цинічний «закон» в армії Путіна

Глава держави Володимир Зеленський назвав втрати ЗС РФ у війні проти України та розповів про цинічний «закон» в армії Путіна.

Володимир Зеленський

Фото – t.me/s/V_Zelenskiy_official

Лідер українців в інтерв’ю виданню The Times of India розповів, що «друга армія світу» на війні в Україні втратила пораненими та вбитими вже близько 650 000 окупантів (за статистикою Генштаба ЗСУ – 690 720 загарбників), інформує «НБН».

За словами Зеленського, у лавах армії Путіна діє цинічний «закон»: росіяни розстрілюють бійців, які не хочуть йти вперед на фронті, наступати, гинути під кулями чи стати «вантажем 300». Гарант зазначив, що із таким «законом» важко воювати проти країни-агресора.

Глава держави також повідомив, що загарбники не забирають із поля бою тіла своїх солдатів, які гниють на українській землі. Президент зазначив, що це – обличчя сьогоднішньої РФ, обличчя кремлівського диктатора та обличчя цієї війни.

Український лідер зазначив, що у Курській області захисники побачили, що окупаційні сили завдають ударів навіть по своїй території, вбиваючи мирне населення. Гарант додав, що бійці ЗСУ роздають громадянам Росії їжу та воду.

Зазначимо, що в інтерв’ю Зеленський розповів, яку роль у завершенні війни може відіграти глава уряду Індії Нарендра Моді.

Exit mobile version