Редакційна політика

Листи, адресовані редакції Національного Банку Новин та надіслані на електронні адреси [email protected] та [email protected], можуть бути використані у повідомленнях та матеріалах порталу https://nbnews.com.ua, якщо при цьому не спотворюється зміст листа. Надсилаючи листа до редакції, читач погоджується з правом редакції на його подальше використання у матеріалах сайту (якщо тільки заборона на публікацію прямо не обумовлена ​​у листі).

Редакція має право на стилістичне виправлення листа, зберігаючи при цьому його зміст.

Редакція не повинна відповідати на листи громадян і пересилати ці листи тим органам, організаціям та посадовим особам, до компетенції яких входить їх розгляд.

Ніхто не має права зобов’язати редакцію опублікувати відхилений нею твір, лист, інше повідомлення або матеріал, якщо інше не передбачено законодавством України.

Редакція Національного Банку Новин не несе відповідальності за поширення відомостей, що не відповідають дійсності та ганьблять честь і гідність громадян та організацій, або ущемляють права та законні інтереси громадян, або являють собою зловживання свободою масової інформації та (або) правами журналіста, у тому числі,

  • якщо їх отримано від інформаційних агентств;
  • якщо вони містяться у відповіді на запит інформації або у матеріалах прес-служб державних органів, організацій, установ, підприємств, органів громадських об’єднань;
  • якщо вони є дослівним відтворенням фрагментів виступів офіційних виступів посадових осіб державних органів, організацій та громадських об’єднань;
  • якщо вони містяться в авторських творах або в текстах, що не підлягають редагуванню відповідно до законодавства України;
  • якщо вони є дослівним відтворенням повідомлень та матеріалів або їх фрагментів, поширених іншим засобом масової інформації та іншими сайтами.

Редакція Національного Банку Новин не несе відповідальності за зміст коментарів користувачів до матеріалів, розміщених на порталі https://nbnews.com.ua та за відповідність їх вимогам законодавства, за порушення авторських та суміжних прав законних правовласників та інших осіб, несанкціоноване використання товарних знаків, найменувань фірм та їх логотипів, а також за інші можливі порушення прав і законних інтересів третіх осіб у зв’язку з розміщенням того чи іншого коментаря, проте залишає у себе право будь-якої миті видаляти коментарі без пояснення причин.

Welcome Back!

Login to your account belowLogin to your account below

Retrieve your passwordRetrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.Please enter your username or email address to reset your password.

Add New PlaylistAdd New Playlist