Що треба знати про вібратори?

Настав новий 2023 рік, і якщо ви ще не створили новорічну резолюцію, то це чудова можливість інвестувати в один із найкращих вібраторів для жіночого задоволення.

Навіть якщо у вас є постійний партнер чи партнерка, секс-іграшки можуть зробити вашу інтимну близькість ще кращою. І якщо ви зараз насолоджуєтесь самостійним незалежним життям, вібратор допоможе вам дослідити власне тіло.

Перед тим, як купити іграшку з вібрацією, зверніть увагу на її розмір. Якщо це ваш перший інтимний девайс, спочатку спробуйте щось невелике. Існує стереотип, нав’язаний нам фільмами для дорослих, що для запаморочливого задоволення жінці потрібен величезний пристрій, але це не відповідає дійсності на 100%. Вагінальний вібратор з вираженою головкою підійде для точки G — це скупчення нервових закінчень у піхві, стимуляція яких призводить до яскравого оргазму. Деякі вагінальні іграшки мають форму яєць, тому називаються віброяйця, та їх переважно використовують для прихованого носіння під одягом (https://lovespace.ua/uk/catalog/vibroyajcya). Для новачків радимо Svakom Elva — віброяйце компактного розміру з інтелектуальним режимом, що самостійно перемикає вібрації та спрямовує вас до оргазму природним шляхом. Такі іграшки повністю вводяться у піхву, тому їх можна використовувати навіть у публічних місцях — просто перемикайте режими вібростимуляції за допомогою пульта керування або смартфона, якщо виробником передбачено підключення до мобільного застосунку. Для прихильників високих технологій від цього ж бренду маємо віброяйце Svakom Ella Neo, яке не лише керується через смартфон, а й підключається до інтерактивних 2D відео для дорослих.

Подвійні вібратори, широко відомі як вібратори-кролики, складаються з двох частин: основного стрижня для вагінального використання та маленького відростка для стимуляції клітора. Цей відросток часто має форму «кролячих» вушок, звідси й альтернативна назва цього девайса. Така секс-іграшка вже багато років користується шаленою популярністю як найефективніший спосіб досягти оргазму завдяки одночасній вагінально-кліторальній стимуляції. Але це не єдиний варіант: є більш вузьконаправлені секс-гаджети для пар, а саме парні вібратори. Вібратор для пари призначений для використання під час сексу з партнером і впливає одразу на три ерогенні зони: точку G, клітор і пеніс, наприклад смарт-вібратор We-Vibe Chorus. Ця модель має унікальну особливість у вигляді пульта керування з функцією Squeeze Remote — чим міцніше ви стискаєте пульт у руці, тим потужніше вібрує іграшка. Парними вібраторами також бувають і класичні вібромасажери для тіла, як-от Svakom Emma Neo. Це сучасна варіація на тему «мікрофона» з вібрацією та можливістю смарт-управління через мобільний застосунок. У комплекті з вібростимулятором йде насадка з двома «вушками», варіанти застосування якої обмежуються лише вашою фантазією, але ми дамо вам підказку: під час оральних пестощів спробуйте стимулювати пеніс за допомогою вібромасажера з насадкою, а для кращого ковзання додайте їстівний лубрикант на водній основі. Такий новий сексуальний досвід суттєво покращить інтимні стосунки з коханою людиною.

Exit mobile version