Чим приховані двері кращі за звичайні?

Міжкімнатні двері прихованого монтажу є чудовим рішенням при потребі у нестандартних дверях.

Більшість людей не знають, що являють собою двері прихованого монтажу, через що рідко розглядають варіант встановлення їх у квартирі та у приватному будинку. І дарма, адже такі міжкімнатні двері можуть допомогти втілити цікаві дизайнерські рішення. Ще одна причина надати перевагу прихованим дверям – можливість монтажу у вузьких місцях, де неможливо встановити стандартні двері з лиштвою. Розібратися, що являють собою приховані двері, які вони мають переваги та особливості монтажу нам допомогли спеціалісти компанії «Центр Дверей».

Особливості прихованих дверей

Приховані двері встановлюються у дверну коробку, яка не виступає за межі стін та не має лиштви. Завдяки такій конструкції ці двері утворюють зі стінами суцільну площину. При створенні інтер’єрів у вітальні, спальні та в інших кімнатах, ця особливість прихованих дверей дає змогу зробити їх малопомітними – достатньо лише пофарбувати такі двері в ті ж кольори, що й стіни, або нанести на них відповідне зображення.

Оскільки дверна коробка прихованих дверей ховається в стіни, то проводити її монтаж необхідно на початку ремонтних робіт. Якщо ви хочете встановити такі двері пізніше, враховуйте, що після цього потрібно буде здійснити оздоблювальні роботи. Широкий асортимент прихованих дверей представлений на сайті та в салонах-магазинах «Центр Дверей» у Києві, Львові, Одесі, Миколаєві та Умані.

Якими бувають приховані двері

Міжкімнатні двері прихованого монтажу є чудовим рішенням при потребі у нестандартних дверях. Двері такого типу можуть значно відрізнятися:

  1. Розміром. Вони можуть бути вузькими та, навпаки, дуже широкими.
  2. Типом відкривання. Найчастіше вони є розпашними, але також бувають двері з маятниковим або роторним механізмом.
  3. Матеріалом. Основу може становити короб з дерев’яного бруса, скло тощо.
  4. Оздобленням. Найбільш поширеними варіантами є фарба, дерев’яний та кам’яний шпон.
  5. Ступенем готовності. Дверне полотно декорують до або після монтажу.

Як бачимо, характеристики прихованих дверей доволі різноманітні. Це дозволяє знайти оптимальне рішення для кожного конкретного випадку. Співробітники компанії «Центр Дверей» завжди готові допомогти з вибором дверей прихованого монтажу для вашого дому.

Приховані двері: переваги їхнього використання

Двері прихованого монтажу відмінно підходять для встановлення на мансарді та під сходами, а також практично у будь-яких місцях, де неможливо розмістити стандартну дверну конструкцію. Вони допомагають створювати індивідуальні рішення та формувати зручний простір, який відповідає потребам конкретних людей.

Приховані двері вимагають менше місця та не мають деталей, які виступають: лиштви та дверних петель. Навіть ручку в таких дверях можна не встановлювати, використовуючи для відкривання спеціальне заглиблення по довжині дверного полотна.

На додачу використання в оселі прихованих дверей значно розширює можливості дизайну інтер’єра. Наприклад, такі двері та суміжні стіни, пофарбовані у світлі тони, роблять кімнату візуально більшою. Протилежний варіант – виділити дверне полотно контрастним кольором або нанесеною на нього картиною.

Де купити двері прихованого монтажу

У салонах та на сайті компанії «Центр Дверей» представлений широкий вибір моделей прихованих дверей. Більшість з них виготовляють на замовлення з урахуванням персональних побажань кожного клієнта. На випадок нагальної потреби у дверях компанія може запропонувати вже готові приховані двері, призначені під фарбування після встановлення.

На двері прихованого монтажу ціна залежить від багатьох чинників, зокрема їхнього розміру, матеріалу та типу відкривання. Одразу варто зазначити, що вартість прихованих дверей дещо вища в порівнянні зі звичайними моделями. Проте й переваг, які можна отримати завдяки встановленню цієї конструкції, значно більше, ніж у стандартних міжкімнатних дверей. Отримати безплатну фахову консультацію з приводу вибору дверей прихованого монтажу та інших варіантів міжкімнатних дверей ви можете в компанії «Центр Дверей».

Exit mobile version