Золоті сережки ─ прикраса, яка не залишить байдужою жодну жінку

Сережки із золота, мабуть, найулюбленіша прикраса кожної дівчини.

Ну який ще ювелірний виріб так гарно урізноманітнить лук, приверне увагу до зачіски й обличчя? За допомогою сережок можна підкреслити свій характер і стиль, підняти настрій, додати собі впевненості. Багато красивих пар на всі смаки можна побачити тут https://jewelshop.com.ua/sergi/zolotyie_sergi/. А ми поки що поговоримо про те, як влучно обрати сережки із золота, де їх придбати і як доглядати за ними.

Як обрати золоті сережки

На ювелірному ринку варіацій стільки, що очі розбігаються! Тому, щоб не витратити дарма багато часу, треба чітко уявляти, що ви шукаєте. Уважно почитайте наступні пункти й дайте собі відповіді.

·   За зовнішнім виглядом сережки поділяються на види. Який вам треба ─ пусети (гвіздочки) з рухомим елементом або без нього, протяжки, підвіски, шандельєри (люстри), конго (кільця), китиці, джекети, клаймбери тощо? А ще є кафи, тобто моделі, які не вимагають проколювання вух і можуть вдягатися як традиційно на мочку, так і на вушний хрящ.

·   Прикраса може бути вироблена з жовтого, червоного, білого золота з родієвим покриттям, із двох чи навіть усіх трьох видів золота одразу. Що вам подобається найбільше? Майте на увазі, що, наприклад, на холодному фоні білого золота камені блищатимуть яскравіше й сильніше, а на теплому фоні червоного ─ ніжніше й делікатніше.

·   Сережки можуть бути лаконічними, тобто не мати вставок, або інкрустуватися вставками. Який дизайн вам буде до вподоби? Найбільш поширені варіанти вставок ─ це діаманти, перли, сапфіри, рубіни, смарагди, танзаніти, фіаніти, муассаніти, аметисти, гранати, онікс, хризопраз, малахіт, лазурит, цитрин, шпінель. Також популярні емаль, перламутр, каучук.

І, звісно, треба заздалегідь вирішити, який бюджет ви готові витратити на прикрасу.

Кілька правил особистого вибору від «Ювелір Капітал»

Експерти знають, що важливо зважати не тільки на візуал сережок із золота, а й на те, як вони поєднуються із зовнішністю майбутньої власниці. Ось кілька професійних порад:

·   Якщо обличчя в дівчини кругле, їй найкраще пасуватимуть довгі ланцюжки-протяжки, сережки з видовженими підвісками, з рухомим елементом. А ось кілець варто уникати.

·   Коли жінка має худеньке й вузьке личко, то їй відмінно підійдуть лаконічні пусети, невеликі моделі зі стриманим дизайном, сережки-краплі (панделок) і варіанти трикутної форми.

·   Якщо в панночки широкі вилиці або різкі риси обличчя, які хочеться зорово збалансувати, то можна сміливо обирати мінімалістичні круглі сережки, крупні конго, підвіски-кульки.

Секретне правило таке: слід стежити за тим, щоби форма сережок не повторювала форму обличчя.

До того ж варто звернути увагу й на мочки вух. Якщо вони крупні, то краще уникати надто об’ємних дизайнів і обирати щось пласке. А от якщо маленькі, то чудовим вибором будуть будь-які моделі з довгою й тонкою підвіскою. Стандартні ж середні мочки вух вдало поєднуються з усіма сережками.

Де вигідно купити золоті сережки в Україні

Щоб обрати найкращий магазин, треба впевнитися, що він:

·   пропонує якісні ювелірні вироби з усіма бірками й штампами від Пробірної палати;

·   має королівський асортимент золотих прикрас на всі смаки, гаманці й стилі;

·   надає відповідні сертифікати на діаманти, які підтверджують справжність каменів;

·   піклується про клієнтів ─ дарує знижки, влаштовує акції, безкоштовно доставляє товар.

Інтернет-магазин «Ювелір Капітал» відповідає всім зазначеним вимогам. Там можна купити золоті сережки з усіх видів золота, із різними вставками або без них. А якщо важко зробити вибір, консультанти вам допоможуть: дадуть слушні поради, розкажуть про переваги тих чи інших сережок, запропонують найкращі варіанти.

І це ще не все! Попри те, що законодавство України не дозволяє повертати чи обмінювати дорогоцінності, у «Ювелір Капітал» йдуть назустріч клієнтам і впродовж 14 днів дають можливість обміняти прикрасуі, коли з якихось причин вона не підійшла. Це, безсумнівно, говорить про повагу до клієнтів та впевненість у високій якості представлених ювелірних виробів.

Як доглядати за сережками із золота

Золоті вироби можуть довго залишатися красивими й сяючими навіть без додаткового чищення. Але щоб так було, треба дотримуватися деяких нехитрих правил:

·   Якщо ви носите сережки щодня, на них регулярно впливає спека або мороз, піт, пил, тому перед сном їх варто знімати й обережно, але ретельно протирати серветкою з мікрофібри.

·   Зберігати кожну пару краще окремо, щоб прикраси не подряпали одна одну, та подалі від сонця. Для цього підійдуть оксамитові мішечки або скринька з окремими шухлядками.

·   Варто знімати сережки перед купанням у морі, річці, басейні, перед тим, як відвідати сауну, лазню, спортзал. Навіть приймати ванну та ходити в душ краще без прикрас.

·   Якщо робите макіяж та зачіску, одягайте сережки після того, як закінчите, щоби на золото не потрапляв тональний крем, лак чи гель для волосся, парфуми.

·   Десь раз на місяць можна ополіскувати сережки в теплому мильному розчині, попередньо замочивши прикрасу на кілька хвилин. Потім треба протерти сережки м’якою тканиною.

·   Якщо прикраса забруднилася (на неї потрапило щось липке абощо), можна додати до мильного розчину нашатирний спирт із розрахунку 8-10 крапель на склянку води.

На замітку! Якщо ви власниця дорогих золотих сережок із діамантами чи іншими коштовними каменями, наполегливо рекомендуємо раз на рік відвозити їх на професійне чищення до ювеліра. Він не тільки поверне ювелірному виробу первинний вигляд, але й перевірить кріплення, які тримають камені. Справа в тому, що з часом вони можуть стати слабшими, і якщо за цим не стежити, це рано чи пізно призведе до втрати дорогоцінного камінця.

Бажаємо вам отримати справжнє задоволення від вибору нової пари сережок!

Exit mobile version