Що подарувати начальнику

День народження начальника — захід, який неможливо пропустити та залишити поза увагою. Проявлений інтерес до важливої події в житті людини допоможе покращити взаєморозуміння та налагодити стосунки.

Подарунок керівнику має бути статусним та цікавим. При виборі важливо враховувати фінансові можливості та не виходити за межі бюджету. Якщо важко самостійно зібрати потрібну суму, запропонуйте колегам взяти участь у підготовці сюрпризу.

Основні правила вибору

Враховуйте смаки та хобі керівника. Якщо подробиці особистого життя залишаються таємницею, вибирайте універсальні подарунки, які подобаються більшості людей. Один із безпрограшних варіантів – елітний алкоголь у подарунковій упаковці. Щоб справити враження на керівника, потрібно вибрати коньяк 5 зірок, який відрізняється 5-річною витримкою. Тривале перебування в дубовій бочці позитивно позначається на смакових та ароматичних властивостях напою. Смак та аромат стають складними, насиченими відтінками деревини, ванілі, сухофруктів.

Елітний алкоголь відповідає всім параметрам статусного подарунка – виглядає презентабельно, коштує досить дорого і завжди стане в нагоді отримувачу. Якщо йдеться про колективний подарунок, напій можна доповнити делікатесами, сформувавши смачний подарунковий кошик. Зазвичай до неї додають м’ясні, рибні копченості та закуски, ікру, тверді сири, преміальний шоколад та фрукти.

Оригінальні подарунки керівнику

Вибираючи подарунок, орієнтуйтеся на потреби начальника, який більшу частину часу проводить, працюючи з документами та організовуючи діяльність підприємства. Планер або щоденник у дорогій шкіряній палітурці — один з вдалих подарунків, якому не судилося припадати пилом на полиці. На додаток до щоденника покладіть статусну ручку відомого бренду, наприклад Parker або Visconti. Інші варіанти:

  1. Оригінальний будильник з LED-підсвічуванням, який одночасно виконує завдання нічного світильника. Деякі smart-моделі мають додаткові функції – служать бездротовою зарядкою для телефону, імітують схід сонця і допомагають заснути.
  2. Шкіряні аксесуари. Портфель для документів або сумка для ноутбука із натуральної, якісної шкіри допоможуть керівнику виглядати солідно. Практичний подарунок спростить завдання транспортування документів та техніки.
  3. Металева фляжка з персональним гравіюванням на додаток до елітних напоїв – рому, текілі, чачі, віскі, джину, які можна замовити на сайті Маудау.
  4. Предмети декору кімнати чи кабінету. До великої категорії входять картини в рамці з дорогих сортів деревини, статуетки зі срібла або бронзи, керамічні та фарфорові вази, шовкові та бамбукові панно.

Альтернатива практичним подарункам – враження. Подаруйте начальнику квитки на музичну виставу, театральну постановку, футбольний матч чи спортивні змагання. Квитки обов’язково дарують у двох примірниках, щоб винуватець урочистостей провів час у приємній компанії.

Exit mobile version