Вболівальники “Фенербахче” під час матчу проти “Динамо” скандували ім’я глави Кремля Путіна: чим відповів Луческу

Під час футбольного поєдинку між командами київського «Динамо» та турецького «Фенербахче», який проходив на території Туреччини, уболівальники господарів поля почали скандувати ім'я президента країни-агресора Володимира Путіна.

Тренер ФК "Динамо" Луческу

Луческу відреагував на поведінку вболівальників "Фенербахче" Фото - 24tv.ua

Так, у кваліфікаційному матчі Ліги чемпіонів фанати ФК «Фенербахче» у якийсь час почали скандувати ім’я президента держави-окупанта Російської Федерації Володимира Путіна. Внаслідок таких дій уболівальників наставник киян не з’явився на прес-конференції після поєдинку, про що пише «НБН» з посиланням на «Суспільне.Спорт».

Після того, як «динамівці» забили перший м’яч у ворота суперників, фанати наших опонентів почали активно скандувати ім’я російського президента Путіна відомою кричалкою, яку раніше вигадали вболівальники з Харкова.

Наставник киян не забарився з реакцією на такі дії з боку фанатів «Фенербахче». Зокрема тренер «киян» не вийшов на прес-конференцію після матчу, що є обов’язковим після матчів у рамках Ліги чемпіонів. Турецьке видання Spor написало, що такій реакції Луческу передувало саме скандування футбольних фанів імені глави Кремля.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Мірча Луческу не допустив переходу Андрія Ярмоленка до ФК «Динамо».

Exit mobile version