На період війни: ФК «Шахтар» (Донецьк) орендував тренувальний центр польської «Легії»

Один з українських футбольних клубів орендував як домашнє поле на час бойових дій в Україні тренувальний центр «армій», розташований у центрі Варшави.

Стадіон Легії

Шахтар лишається майже без легіонерів. Фото - twitter.com/FCShakhtar

Як повідомляє «НБН», про це повідомляє офіційний сайт «гірників».

Таким чином, ФК «Шахтар» підписав угоду оренди та обслуговування з тренувальним центром ТСL. Договір буде дійсним протягом серпня – листопада 2022 року.

Зазначається, що тренувальний центр розташований у передмісті Варшави. Буквально за двадцять хвилин їзди від аеропорту «Шопена», або за тридцять хвилин від Стадіону Війська Польського. Саме на цій арені клуб Ахметова зіграє домашні матчі у рамках Ліги чемпіонів.

 Директор департаменту спортменеджменту Віталій Хлівнюк, у свою чергу, заявив:

«Тепер ми маємо можливість користуватися офісом, розміри якого вражають. Також там є конференц-зал. У нашого кухара буде власна кухня. Інфраструктура орендованого майданчика надає можливість проводити нам навчально-тренувальний процес на найвищому рівні. Завдяки тому, що майданчик ТCL має зручне розташування, це дозволить скоротити час на логістичні питання».

 Варто зазначити, що база «Легії», яка була збудована у 2020 році, входить до ТОП спортивних об’єктів на території Європи.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що столичний футбольний клуб “Динамо” втратив одного зі своїх легіонерів.

Exit mobile version