«Барселона» має проблеми з реєстрацією 9 гравців: команда може мати неприємності з Ла Лігою

Схоже, що футбольний клуб «Барселона» має певні проблеми. Справа в тому, що звітність з фінансів не дозволяє команді зареєструвати дев'ять власних гравців. Каталонцям потрібно отримати додаткові сто мільйонів євро, щоб уникнути проблем із Ла Лігою.

Роберт Левандовські

У Барселони є фінансові проблеми. Фото - prsport.net

Як інформує «НБН» з посиланням на prsport.net, згідно з правилами фінансового фейр-плей у Ла Лізі Іспанії неймовірно суворі цього сезону. В результаті «Барса», яка переживає і без того тривалі проблеми з фінансами, має додаткові проблеми з реєстрацією одночасно дев’яти своїх футболістів. Зокрема, і зіркового новачка клубу, поляка Роберта Левандовського.

Як з’ясувалося, керівництво іспанської Ла Ліги виявило певні неточності в облікових записах каталонців. Це стосується доходів ФК «Барселона», адже в документації клубу вказано суму 767 мільйонів євро, але дані департаменту економічного контролю говорять про суму 667 мільйонів євро.

Через брак сто мільйонів євро, «Барселоні» ніяк не дозволяють зареєструвати дев’ять своїх футболістів. Йдеться про Левандовські, Кунда, Кессьє, Рафінью, Крістенсена, а також своїх гравців, які вирішили підписати нові угоди. Зокрема, це Гаві, Дембеле, Арахуо та Роберто.

Тепер же, для вирішення проблеми з нестачею коштів, керівництво каталонців має намір продати до сорока дев’яти відсотків власної компанії Barcelona Studios, а також розлучитися з низкою гравців, скоротивши при цьому заробітну плату найбільш високооплачуваних спортсменів “Барси”.

Нагадаємо, раніше український футболіст Міхалик розповів про конфлікт із затятим фанатом Путіна.  

Exit mobile version