Дружина Олександра Усика розповіла якою мовою спілкуються в сім’ї боксера

Протягом останніх кількох місяців український чемпіон світу з боксу Олександр Усік займається покращенням власної української мови. Зокрема, з представниками преси боксер спілкується виключно державною мовою.

Дружина Усика

Катерина Усик про українську мову. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», дружина непереможного спортсмена з України Катерина Усик розповіла, якою мовою вони розмовляють у родині.

Нещодавно Катерина Усик дала розгорнуте інтерв’ю ЗМІ, під час якого вона поділилася інформацією про війну, життя за межами України, а також професійну кар’єру чоловіка Олександра. У ході бесіди з журналістами Катерина розмовляла російською.

«Впевнена, ти можеш розмовляти українською мовою. Давай через місяців шість, чи коли ви повернетеся, то наступне інтерв’ю ми запишемо українською? Адже Олександр запевняє, що з дітьми ви спілкуєтеся українською», – запитали дружина Усік.

На це Катя відповіла:

«Давай не за шість місяців, а давай раніше? Я дуже хочу повернутись в Україну. Я намагаюся вивчати українську мову. Але в мене, на жаль, мало практики зараз є, бо я перебуваю за межами нашої країни. З дітьми ми справді говоримо українською. А Сашко взагалі на українську перейшов. У нього все непогано виходить.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик показав талісман, який йому подарувала донька.

Exit mobile version