Джошуа може вийти на ринг проти Ф’юрі вже у 2022 році: боксери погодили попередні умови бою

У світі боксу зараз найбільш актуальною темою для обговорення, ймовірно, є можливий бій між українським чемпіоном Олександром Усиком та боксером із суперважкого дивізіону Тайсоном Ф'юрі. Однак, стало відомо, що цього року може відбутися ще один захоплюючий поєдинок між Ей Джеєм та «Циганським королем», хоча, ймовірно, це може вплинути на бій між Усиком і Ф'юрі. Про те, як все може статися, далі у матеріалі.

Джошуа та Усик

Ф'юрі виставив ультиматум Джошуа. Фото - Getty

Як повідомляє «НБН» із посиланням на сторінку IFL TV у соціальній мережі «Твіттер», зараз Джошуа та Ф’юрі дуже близькі до проведення бою між собою за титул чемпіона світу за версією WBC. Більше того, є інформація про те, що боксер, який програв Усику, вже дав свою згоду на пропозицію Ф’юрі щодо гонорару.

Так, відомо, що Ентоні Джошуа, який програв другий бій до ряду Олександра Усіка, не проти вийти на ринг проти свого співвітчизника Тайсона Ф’юрі. Останній запропонував боксеру дуже щедру пропозицію щодо розподілу гонорару – 60/40 на свою користь. На таку пропозицію Ей Джей, звісно, ​​погодився.

У свою чергу, промоутер Ентоні Джошуа заявив, що поєдинок між двома британцями відбудеться ще в поточному році, а якщо точніше, то 17 грудня 2022 року. Бій може бути проведений у Кардіффі.

Що цікаво, команда Ей Джея додатково хоче добитися того, що якщо в бою вийде так, що потрібно буде влаштовувати реванш, то розподіл гонорару має бути навпаки, 60/40 на користь Джошуа, а не як запропонував Фьюрі.

Раніше тренер Джошуа висловив власну думку з приводу фаворита ймовірного поєдинку між Усиком та Ф’юрі.

Exit mobile version