Усик порівняв свою тактику в бою проти Джошуа з успішними діями ЗСУ

Чемпіон світу з боксу серед важкоатлетів наш співвітчизник Олександр Усик вважає, що тактика, яку він використав на бою-реванші проти британця Ентоні Джошуа, схожа на тактику українських військових на фронті.

Олександр Усик

Про бій між Усиком та Ф'юрі. Фото - 24.tv.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на ютуб-канал USYK17, після перемоги над Ей-Джеєм у повторному бою наш земляк поділився власною думкою щодо бою.

Зокрема, спортсмен порівняв свою тактику у цьому бою з діями армії України, яка дає гідну відсіч загарбникам уже протягом восьми років.

Дослівно із заяви Усика:

«Коли наші хлопці тільки почали так нормально бити орків, їхня тактика на мою була схожа. Завдав удару, змістився, знову завдав удару, знову змістився. Іншими словами, ти не залишаєшся на місці, звідки атакував. Ти зміщуєшся і ще атакуєш. У опонента тоді виходить подвійний флешбек. Пацани дуже роблять свою роботу. Багато підрозділів взагалі неймовірно свою роботу виконують. Та всі хлопці, які захищають країну, це міць і сила».

Нагадаємо, раніше ми писали про слова Василя Ломаченко про те, що йому потрібен бій за титул абсолютного чемпіона світу.

Exit mobile version