У команді Усика назвали ім’я ймовірного суперника українця: це не Ф’юрі

У світі боксу продовжує зростати інтрига навколо ймовірного бою між українським чемпіоном світу Олександром Усиком та всесвітньо відомим британцем Тайсоном Ф'юрі. Однак є ризик, що цей бій взагалі може не статися. Але і з цього приводу наш співвітчизник має варіант, з ким провести бій.

Олександр Усик

Про бій між Усиком та Ф'юрі. Фото - 24.tv.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на Talk Sport, менеджер українського боксера Егіс Клімас заявив, що команда спортсмена має план щодо того, хто може стати суперником Усіка у разі, якщо поєдинок з Тайсоном Ф’юрі не відбудеться.

Дослівно із оприлюдненої Клімасом заяви:

«Я дуже сподіваюся, що бій із Ф’юрі таки відбудеться. Я навіть чув, що він третього грудня має намір провести бій, і у нас із цим немає великих проблем. Однак якщо подивитися з іншого боку, то бокс, де може статися все що завгодно – люди руки ламають, ноги і так далі, тому передбачити важко все це. Але в нас схрещені пальці. Ми будемо готові зі свого боку на всі сто відсотків. Якщо бій таки не відбудеться, тоді не варто звинувачувати нашу команду».

При цьому він продовжив:

«Насправді ж Олександр Усик зателефонував і сказав: «Якщо Тайсон Ф’юрі недоступний і ми не можемо провести бій з ним, тоді я хотів би битися з Уайлдером». Коли я запитав його чому, він відповів: “Уайлдер боєць ризикований, і мені це подобається».

Нагадаємо, раніше в команді “Циганського короля” розповіли, коли може відбутись бій с Усиком.

Exit mobile version