Незважаючи на провальний сезон, «Динамо» не звільняє Луческу: озвучено причину

Столичний футбольний клуб "Динамо" ніяк не може підібратися до лідерів Чемпіонату України з футболу. Більше того, динамівці буквально із тріском провалюють європейський сезон. Але, незважаючи на це, головний тренер киян залишається "біля керма".

Мірча Луческу

Чому ФК Динамо не звільняє Луческу? Фото - sport24.ua

Як повідомляє «НБН» із посиланням на ютуб-канал «Вацко Live», зараз підопічні Луческу йдуть у середині турнірної таблиці Української прем’єр-ліги.

Як відомо, кияни програли у чемпіонаті вже три матчі. Нині вони відкинулися на дев’яте місце. Крім того, «Динамо» вилетіло з Ліги Чемпіонів у кваліфікації, не набравши за чотири поєдинки у Лізі Європи жодного очка.

Але, незважаючи на це, керівництво футбольного клубу поки що не наважується попрощатися із наставником команди Луческу. Згідно з заявою журналіста Віктора Вацка, насамперед причина криється у фінансовому аспекті.

Він зазначив, що фахівець із Румунії не подає у відставку з тієї причини, що в такому разі він не отримає солідну суму як компенсацію від клубу. Водночас і керівництво клубу не має наміру виплачувати її Луческу.

Нагадаємо, раніше Мірча Луческу розповів про проблему у клубі «Динамо» (Київ).

Exit mobile version