Нові деталі призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України: стало відомо, хто увійде до тренерського штабу

Представники засобів масової інформації розповіли про те, хто увійде до тренерського штабу Сергія Реброва у збірній України.

Сергій Ребров

Фото - dynamo.kiev.ua

Про це повідомляє “НБН” з посиланням на “ТаТоТаке“.

18 травня авторитетний інсайдер Фабріціо Романо повідомив про те, що Сергія Ребров, який ще є тренером команди “Аль-Аїн” з ОАЕ, підписав контракт зі збірною України і незабаром про це мають оголосити в УАФ.

Наразі представники ЗМІ розповіли про те, хто увійде до тренерського штабу Сергія Реброва у збірній України. За останніми даними відомо, що це можуть бути: Вісенте Гомес (він може обійняти посаду головного помічника), Альберто Босх і Гліб Платов (помічники) і Рустам Худжамов (тренер воротарів). Щодо Рустама Худжамова інформація, поки що не остаточна і все може змінитися.

Очікується, що тренерський штаб Реброва як керуватиме збірною як мінімум весь цикл відбору до Євро-2024, Чемпіонату Світу 2026, а можливо і довше. Швидше за все, все залежатиме від успіхів Реброва та команди.

Раніше голова УАФ анонсував появу нового тренера у збірній України.

Exit mobile version