Новим президентом Української асоціації футболу може стати Андрій Шевченко

Стало відомо про те, що легендарного українського футболіста Андрія Шевченка офіційно висунули кандидата на пост президента Української асоціації футболу.

Андрій Шевченко

Фото - dynamo.kiev.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на прес-службу УАФ, станом на дванадцяте грудня 2023 року адміністрація УАФ отримала протоколи засідань керівних органів чотирнадцяти постійних членів асоціації. Вони висунули для обрання президентом Української асоціації футболу екс-гравця столичного «Динамо» (Київ) Андрія Шевченка.

Постійними членами УАФ є 27 організацій. Відповідно, 1/3 становлять дев’ять із них. За статутом, будь-яка дієздатна особа віком не більше 70 років, яка є громадянином України та делегатом конгресу.

Кандидаура на обрання президентом УАФ пропонується будь-яким постійним членом УАФ і має мати мінімальну підтримку з боку не менше ніж 1/3 постійних членів Української асоціації футболу.

Стосовно кандидатури Андрія Шевченка, важливо відзначити, що він є володарем «Золотого м’яча»-2004, Героєм України, нагородженою відзнакою «Національна легенда України».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як Шевченко відгукнувся про футболіста зі збірної Франції Кіліана Мбаппе.

Exit mobile version