Найбільші за десятиліття навчання НАТО: у Польщі з понеділка практично на всіх дорогах збільшиться рух військової техніки

На території Республіка Польща, починаючи з дванадцятого лютого, можна буде спостерігати майже на всіх дорогах країни збільшення руху військової техніки. Примітно, що це пов'язано з проведенням наймасштабніших за останні десятиліття військових навчань НАТО під назвою Steadfast Defender-24.

Війска НАТО

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, посилаючись на повідомлення, оприлюднене пресслужбою польського генштабу, рух колон військової техніки вулицями Польщі проводитиметься винятково в рамках тренувань. Відтак, планується відпрацювання перекидання союзних військ, координація транскордонної діяльності та співпраця з приймаючими країнами.

Мовиться також і про те, що колони супроводжуватимуться військовою поліцією, а також підрозділами регулювання дорожнього руху війська польського.

У генеральному штабі звернулися до поляків із закликом не публікувати у відкритому доступі в Інтернеті фотографії та відео переміщення військової техніки в Польщі, тому що в підсумку це може мати негативні наслідки.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що під час масованого ракетного удару РФ по Україні Польща підняла в небо свої винищувачі.

Exit mobile version