Андрій Єрмак відреагував на вбивство Росією мирних громадян у Миколаєві: до чого закликав голова ОПУ

Держава-окупант Російська Федерація здійснила черговий терористичний акт щодо України. Йдеться про ракетний обстріл міста Миколаєва російсько-окупаційними силами. Трагічний обстріл прокоментував голова ОПУ Андрій Єрмак.

Андрій Єрмак

Єрмак про завершення війни в Україні. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН» із посиланням на повідомлення, оприлюднене Андрієм Єрмаком у Телеграм, обстріл міста Миколаєва військами Російської Федерації є черговим терористичним актом держави-терориста. На думку Єрмака, ворожі сили так «відповідають» за поразки у боях із бійцями Збройних сил України.

Дослівно з оприлюдненого Єрмаком повідомлення:

“Миколаїв. Черговий теракт здійснила Росія. Зупинка для транспорту, де на той момент перебували люди. Є там поранені та загиблі. Таким чином, Російська Федерація відповідає поразці у боях зі Збройними силами України. Вона мститься ударами по мирному населенню. Потрібно визнати, що Росія є країною, яка спонсорує тероризм. Буквально за кожен їхній злочин ми даватимемо жорстку відповідь».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Збройні сили України продовжують знищувати склади загарбників із боєприпасами на тимчасово окупованих територіях нашої країни.

Exit mobile version