Залужний розповів, що буде з тими окупантами РФ, які здійснюють звірства в Україні

Валерій Залужний, який є головнокомандувачем Збройних сил України, відреагував на звірства російських окупантів у нашій країні. Більше того, він розповів, що чекає на всіх тих, хто їх здійснює.

Залужний

Валерій Залужний про результат роботи ППО. Фото - pravda.com.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення, опубліковане головнокомандувачем ЗСУ у соціальній мережі «Фейсбук», Залужний заявив, що Українська держава обов’язково помститься за кожного воїна, який загинув або був понівечений окупантами.
Дослівно з оприлюдненої Залужним заяви:

“Російська Федерація є країною-терористом. Усі ті звірства росіян, які вони на нашій території здійснюють із захисниками України, все це спричиняє неймовірну лють. Обов’язково ми помстимося за кожного того, хто загинув у нашій країні, захищаючи Батьківщину, або був покалічений. Помстимося за кожного побратима. Україна ж, на відміну від військових злочинців Росії, дотримується вимог міжнародного гуманітарного права.

Крім того, Валерій Залужний пообіцяв все зробити можливе для того, щоб покарати винних у їхніх злочинах проти наших побратимів, мирного населення та посесетр. Він додав, що такого роду злочини не мають жодних термінів давності.

“Ворожі сили, на цій землі вам місця точно не буде”, – підсумував Залужний.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що змінилося в ЗСУ за рік командування військами України Валерієм Залужним.

Exit mobile version