Удар ракетами із С-300 по Харкову: Ігор Терехов розповів про знищення Росією міського училища

Держава-окупант Російська Федерація продовжує знищувати ракетними ударами садки, школи та інші навчальні заклади України. Цього разу агресор завдав масштабного ракетного удару по училищу у Харкові. Ситуацію прокоментував міський голова Харкова Ігор Терехов.

Ракетний удар

Удар РФ по Сумщині. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення Терехова у Телеграм, у нічний час, тридцятого липня, російські війська вдарили ракетами з комплексів С-300 по Харкову. В результаті ракети впали на триповерхову будівлю місцевого училища. Наслідком ударів стала масштабна пожежа.

Дослівно із повідомлення, оприлюдненого Тереховим:

«По училищу було завдано ракетного удару. На будівлю впали одразу три ракети. За ймовірними даними, це С-300. Знищено центральний корпус. Була дуже сильна пожежа. Проте наші працівники ДСНС впоралися».

У свою чергу у Державній службі надзвичайних ситуацій додали, що внаслідок великої пожежі на боротьбу з нею були змушені виїхати вісімнадцять одиниць пожежно-рятувальної техніки, а також понад сотня рятувальників.

Окрім цього, Росія ще раз ударила ракетою по Харкову. Удар припав на район Холодної Гори. Внаслідок того, що ракети вдарили просто в землю, ніхто з людей не постраждав.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що ЗСУ відмінно відпрацювали по Харківському напрямку.

Exit mobile version