По штабу ЧФ РФ у Севастополі було завдано удару: через атаку скасували святкові заходи

Так званий «губернатор» тимчасово окупованого Севастополя, якого призначила влада РФ, заявив, що за допомогою БПЛА було завдано удару по штабу флоту Росії. Наслідком таких дій стало скасування у місті святкових заходів до Дня Військово-морського флоту загарбників.

Развожаєв

Удар БПЛА по штабу ЧФ РФ. Фото - Развожаєв

Як повідомляє «НБН», про це пишуть пропагандистські інформаційні агенції РФ, а також повідомляє «губернатор» незаконно анексованого Севастополя Михайло Развожаєв.

Дослівно із заяви Розвожаєва:

«Якийсь об’єкт прилетів у двір штабу. Його так і не вдалося впізнати. Згідно з попередньою інформацією, це був безпілотник».

Наслідками завданого удару стали поранення п’яти людей. Це співробітники штабу флоту. Загиблих внаслідок інциденту немає.

У свою чергу російське інформаційне агентство РІА «Новини» зазначило:

«БПЛА України здійснив атаку на будівлю штабу ЧФ РФ у місті Севастополі. Поранення отримали п’ятеро людей. У результаті всі святкові заходи у місті, які були заплановані на честь дня ВМФ, були скасовані, зважаючи на безпеку, про що поінформував губернатор».

Як відомо, раніше в США заявили, що можуть продати Українській державі чотири безпілотні літальні апарати Q-1C Grey Eagle.

Exit mobile version