Тримають вогневий удар, але не знищують: Жданов пояснив, чому ЗСУ не ліквідують мости та понтонні переправи

Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов пояснив, чому українські захисники не ліквідують мости та понтонні переправи. За його словами, наші військові роблять це навмисно.

Олег Жданов

Олег Жданов. Фото – glavred.net

Жданов зазначив, що українські військовослужбовці тримають вогневий удар над цими конструкціями, проте їх не знищують. Військовий експерт зазначає, що ЗСУ можуть вдарити і по понтонних мостах, і по поромних переправах, і по мосту через Каховську греблю, проте не роблять цього, інформує «НБН» з посиланням на його YouTube-канал.

На думку Жданова, якщо ЗСУ можуть ліквідувати ці конструкції, але не роблять цього, то це задум Генштабу, який розуміє ситуацію. Також центральний орган військового управління готується до посилення чи спроб путінської армії розпочати наступ на Криворізькому та Миколаївському напрямках.

Зазначимо, що колишній радник голови МВС Віктор Андрусів підтвердив, що окупанти можуть піти у наступ на Кривий Ріг та Запоріжжя. Він розповів, що для цього робили російські загарбники протягом останніх двох тижнів.

Exit mobile version