Вибух на базі Чорноморського флоту в Севастополі: журналіст назвав 3 причини, чому це вигідно Росії

Окупанти перекладають провину за вибух на базі ЧФ РФ на українських військових, проте ця версія не витримує жодної критики. Екс-депутат Верховної Ради, журналіст Вадим Денисенко пояснив, чому росіяни атакували свій штаб у Севастополі.

ВМФ Росії

ВМФ Росії. Фото – ria.ru

На своїй Facebook-сторінці журналіст прокоментував вибух на базі Чорноморського флоту, який стався у неділю, 31 липня. За словами Денисенко, й мови не може бути про удар «саморобним українським безпілотником», інформує «НБН».

Екс-депутат зазначив, що вперше з часів Другої світової війни у ​​день ВМФ РФ окупанти залишилися без можливості провести парад. Оскільки флагман знищено, а низку кораблів або ліквідовано, або виведено з ладу, свято довелося скасувати, що може викликати багато питань у мешканців захопленого Севастополя. З урахуванням великої кількості загиблих російських військових у місті, місцеві жителі можуть напитися та почати говорити проти влади.

Ще одна причина для удару по базі ЧФ – можливість розгойдувати тему мобілізації, незважаючи на те, що росіяни не бажають йти воювати. Поряд із цим, із Москви знову надходитимуть погрози на адресу України, і окупанти продовжать нагнітати істерію. Однак, на думку Денисенко, вони не підуть далі за своїх слів, оскільки застосували проти нашої країни все, що могли.

Нагадаємо, що представник Кремля в Севастополі заявив, що удару, через який постраждали співробітники штабу ЧФ РФ, нібито було завдано за допомогою БПЛА України, незважаючи на те, що об’єкт ніхто не зміг впізнати.

Exit mobile version