У лавах окупантів процвітають міжетнічні конфлікти: загарбники відкривають «дружній» вогонь по товаришах по службі

На тлі успіхів українських захисників стали частіше спалахувати конфлікти між путінськими військовими різних національностей. Під час конфліктів окупанти хапаються за зброю.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – reuters.com

Про це свідчить перехоплена розмова російських загарбників. Служба безпеки України оприлюднила запис перехоплення у своєму Telegram-каналі, інформує «НБН».

Солдат Путіна розповідає, як тувинець із 55-ї бригади у стані алкогольного сп’яніння почав стріляти у командира розвідувального батальйону. «Потерпілий» вирішив помститися і відправив у розташування його бригади бронетранспортер із військовими, щоб приборкати непокірних.

За словами «визволителя», прибулі на БТР «затрьохсотили» кілька людей, решту поставили на коліна і наказали вибачитися, погрожуючи розправою у разі відмови.

Раніше Головне управління розвідки Міноборони виклало запис перехопленої телефонної розмови російського військового з дружиною. Окупант повідомив їй, що у них в армії солдати нічим не займаються, тільки випивають. Також він поскаржився на свавілля, яке відбувається у ЗС РФ.

Exit mobile version