Вікна на рівні підлоги, відсутність натяку на туалет та душ: Андрющенко розповів про «дизайн» нових будинків у Маріуполі

Через масовані обстріли Маріуполя багато жителів міста залишилися без даху над головою. Росіяни «вирішили» проблему, розпочавши будівництво нового житла, яке не передбачає базові зручні умови.

Окупований Маріуполь

Окупований Маріуполь. Фото – belsat.eu

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. У своєму Telegram-каналі посадовець опублікував кадри будівництва нових будинків для місцевих мешканців, які він назвав «бетонними курниками», інформує «НБН».

Радник міського голови зазначив, що у нових спорудах окупантів впадають у око щілини, які незрозуміло чим замазуються, відсутність натяку на каналізаційну систему та водопровід. Проте найбільше вражає «дизайн» будівель – вікна на рівні підлоги.

Андрющенко переконаний, що незручні малогабаритні «хрущовки» набагато кращі за бетонні будівлі, в яких росіяни мають намір заселяти маріупольців, які залишилися без даху над головою.

Нагадаємо, що полонений путінський військовий розповів, як він обстрілював житлові будинки у Маріуполі. «Визволитель» зізнався, що руйнував будівлі, оскільки його до цього заохочували кадирівці, які знімали те, що відбувається для TikTok.

Exit mobile version