Війська Путіна вбили 8 мирних жителів: РФ обстріляла зупинку громадського транспорту в Торецьку

Російсько-окупаційні сили завдали чергового ракетного удару по території України, внаслідок чого загинули мирні громадяни, які чекають на громадський транспорт на зупинці.

Обстрел остановки

Обстрел остановки в Торецке. Фото - lb.ua

Як повідомляє «НБН» з посиланням на повідомлення голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, російські окупанти потрапили у зупинку громадського транспорту. Трагедія сталася у Торецьку.

Дослівно з повідомлення, оприлюдненого Павлом Кириленком:

«Вісім загиблих. Ще чотири особи отримали поранення. Це є наслідки обстрілу Торецька. Росія вдарила ракетою по місту сьогодні, приблизно об одинадцятій годині. Серед поранених налічується троє дітей. Згідно з попередніми даними, обстріл здійснювався з артилерійських систем. Влучення припало на зупинку громадського транспорту. Саме на той момент там було багато людей».

Згідно з заявою Кириленка, війська Російської Федерації пошкодили також церкву. Внаслідок поранення отримав священик. А ще було пошкоджено навколишні багатоповерхові будинки.

Насамкінець керівник обласної військової адміністрації закликав місцеве населення евакуюватися.

Раніше ми вже писали про те, що аналітик висловив думку щодо того, що може змусити Росію відмовитись від ідеї захоплення України.

Exit mobile version