Імовірний напад з боку Білорусі: стало відомо, як Україна зміцнює кордон

Імовірність вторгнення окупантів на українську територію з боку Республіки Білорусь нікуди не зникла. Разом із прикордонниками Збройні сили України весь час спостерігають за ситуацією та активно зміцнюють кордони.

Війська Білорусі

Чи вторгнуться війська Білорусі в Україну? Фото - liga.net

Як повідомляє “НБН”, про це в ефірі телемарафону заявив представник Держприкордонслужби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

Він пояснив, що серйозних змін у ситуації не спостерігається, але є інформація, що члени підрозділу білоруської армії продовжують перебувати на напрямі кордону з Київською областю. Демченко стверджує, що з боку захисників територіальної цілісності України докладаються всіх зусиль для зміцнення цього напряму. Зокрема, створюються інженерно-фортифікаційні споруди безпосередньо по лінії держкордону, так і в прикордонних районах.

Андрій Демченко зазначив, що будь-яку спробу окупантів вторгнутися буде зустрінуто гідною відсічом Збройних сил нашої країни.

Тим часом, Рівненська область та Волинь, які межують із Білоруссю, також готуються до ймовірного вторгнення: там уже готовий план заходів щодо евакуації населення. За даними Генштабу ЗСУ, білоруси активізували охорону кордону з Україною у двох областях.

Exit mobile version