Масштабний наступ та оточення Миколаїв: Росія стягнула на південь України близько 25 тисяч військових

Військове керівництво держави-агресора Російської Федерації, можливо, може займатися підготовкою до масштабного наступу на місто Миколаїв. Для здійснення такої мети ворог назбирав на півдні України вже близько двадцяти п'яти тисяч живої сили.

Окупанти

На Київщині судитимуть військового РФ. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН», про це йдеться у матеріалі The Times.

Так, видання з посиланням на інформацію, отриману від розвідки України, повідомляє, що протягом останніх тижнів Російська Федерація перекинула з Криму та Донбасу до південних регіонів нашої країни велику кількість військових – дев’ять російських підрозділів, чисельність яких сягає від 500 до 800 осіб.

В даний час, ймовірно, як зазначає газета, можуть перебувати близько десяти тисяч російських військових. Метою загарбників є оточення Миколаєва.

За даними засобів масової інформації, такими своїми діями Кремль має намір надати відповідь на просування ЗСУ на півдні України, оскільки українські військові лише протягом останнього місяця відсунули лінію фронту від Миколаєва приблизно на два кілометри.

Також, якщо Росія піде у наступ на Миколаїв, це може допомогти російським військовим просунутися до Одеси. Крім того, це унеможливить обстріл мостів у Херсона з систем HIMARS.

Exit mobile version